16w6d

Alhamdulillah dpt gak scan baby tdi.. Dr ckp.. Jantung ok.. Baby aktif.. Tulang blkng pun ok. Air ketuban ckup.. Uri pun ok.. Gender... Dr kte baby girl. Tp nanti nk. Scan 20w ke ats.. Nk cnfirmkn gender. Alhamdulillah.. Asalkn baby sihat.. Doakan.. Nanti suami sye blik bulan 11 nk ajak scan baby.. Excited.

16w6d
1 Balas

16week dah nmpk gender? Try scan semula 20minggu keatas ya.. Syukurla semua ok.. Sy dulu 19w, doc scan mcm perempuan, 20w, scan semula, dah nampak telur, rupanya lelaki.. Sbb 20w baru complete jantinanya..

5y ago

saya scan gender 12w dah nampak bebird😁