gender baby..

sy dah ade 4 boy dan skrg peknen dpt girl..alhamdulillah berkat doa tiap hr serta doa dr kwn2..rase happy tu mmg x terkata..walaupun pd dasarnye sy x kisah pun pasal gender ni..asalkn lahir sihat cukup la..tp bila kita dpt ape yg dihajatkn,allah makbulkn,rase syukur sgt2..mcm mne ngan mummy2 sume,dah tau gender baby??

11 Balas

Alhamdulillah...gembiranye awk... Sy pn ada 4 hero skrg... Berharap jga y no 5 ni girl...tp masih bru lg...doakan sy jgk dpt bby girl y ni huhuhu...

12mo ago

insyaallah...sis pun nnt dpt girl..