gender

Hai mommy.. Kandungan sy dh msok 29minggu tp still xdpt tgk gender baby..whether baby girl or boy..tp xkisah sebenarnya..yg penting baby keluar dgn sihat..ade x mommy2 kat sini mcm sy?

15 Balas

samelah. dah nk msok 31 mggu. ad org ckp boy, tp mase scan baby kepit, doc pon x sure, ckp mcm girl. tp kalau dah tau girl, boleh lah beli baju rompol2 n pink2 kan.... cute sgt tgok bju girl. ape2 pon redha. Allah beri apa yg kita perlukan

4y ago

Takpe tak tau.. Beli je newborn kaler random mcm kuning ke. Lgpun bukn lama pkai. Silap2 sbulan je.. Bby dh besar kne beli lg.. Ha mse tu beli la yg ikut jntina, cute2 tu. Yg pnting sis dan bby sihat slmt. Huhu.

Dulu..anak ke 3..sampai due..x leh nak nampak..doktor kata..malu nak tunjuk kot..yg ni pulak..dah 20 weeks..td g scan ..x nampak jgk doktor kata..sbb baby asyik bergerak2 je..nak tgk susah hu..hu..

haii. baby nk bg surprise tu. masa sy mengandung haritu doc kat kk yg bgtau gender masa scan 28weeks. baru nak pergi scan kat swasta. alang2 dah tahu dan kandungan okay tak jdi la scan swasta 😂

39w 4d.. tunggu hari je ni.. tapi still belum tau boy or girl.. baby nak bagi surprise.. 😅

Hihi sama macam saya. Sekarang dah 30 minggu still baby malu malu nak tunjuk

ade je xnmpk sb malu heheh..Xpe nty tgk 32 mngu pl...Smga bby n ibu baik2

Kandungan sy 20 week alhamdulillah dah boleh nampak baby girl😊

Sama la.. Sy dah masuk 32w..dah scan haritu tapi x nampak..

sy skrg dah 21 weeks. doc sy kata 27 weeks baru nmpk gender baby.

4y ago

Hahahaa.. Saya pn 21week gender x tahu lgi nurse saya ckp tunggu 28week baru scan.

Saya masa 18minggu dh nmpk gender baby . Scan kt swasta .