gender baby..

sy dah ade 4 boy dan skrg peknen dpt girl..alhamdulillah berkat doa tiap hr serta doa dr kwn2..rase happy tu mmg x terkata..walaupun pd dasarnye sy x kisah pun pasal gender ni..asalkn lahir sihat cukup la..tp bila kita dpt ape yg dihajatkn,allah makbulkn,rase syukur sgt2..mcm mne ngan mummy2 sume,dah tau gender baby??

11 Balas

tahniah sis😍🥰🥰anak prtma Sya boy..skrg Sya mngandung anak ke2 dah 30week..dari awal kuat sngt hati kata girl..skli scan msa 28week Dr kata boy☺️klu org tnya Sya jwp CM ni je "apa2 jela yg pnting sihat dan tda kurg apa pun saat lahir nnti"tpi tipulah🤣sbnarnya walau pun Dr kata boy..Sya MSI mengharap girl..doakan ye smoga kluar nnti girl..🤣🤣mak pun nk ada kawan tau bkn dady je..hehheh🤭