Tips cepat hamil

Sy dah 6 bln lpas dr keguguran..tp x lekat2 lg.. dah bnyk kli telan iclomid tp blm berjaya lg..asid folic n vitD sy ada mkn.. kt sni blh x share cara cepat hamil ataupn any suplmen ke.. harap ada yg sudi berkongsi pengalaman.. dah 5years married..

11 Balas

" yaAllah berikanlah ibuku seorang cucu. YaAllah dengan zuriat ini, gunakan lah zuriatku ini untuk membantu agama mu yaAllah ".@ustaztido ;Tukar doakita. InsyaAllah