Baby kecik?

Sy dah 33w.. Sy g kk jumpa nurse mcm biasa.. Bila nurse ukur dia kata, dia hanya dpt ukuran 28 cm. So sy kurang faham.. Lepas tu dia srh sy g jumpa doktor.. So doktor ukur pon..Dpt ukuran yg lebih kurang... Dokto x puas hati.. N scan.. Agak lama lah sy baring.. Doktor kata baby kecik dr Usia dia. N air ketuban pon agak kurang... Doktor srh buat temu janji semingu lagi... So apa yg mampu sy buat ek? Nurse srh diet sbb takut berat naik... Dah diet berat ok... Kata pulak baby kecik... Risau sy... Mcm mane nie?

13 Balas

mnum susu frisomum sis..Sbb susu ni kureng gula..alhamdulillah msa pregy pon xkene smbelit.bby pon elok je mmbesar ikut week dia

4y ago

mmg sgt2 recommended susu ni sis..sy dah 5 tin kot consume msa pregy..Breast dah kluarkn susu 17w.now dah 31 w pregy..Xde GDM,xde kncing koto..