Risau..Bby kurang gerak hari ni...

Mcm mane ni? Masa sy 36w dan 38w ada turun darah N lendir.... Sy g hospital.. Doktor cek.. Jalan x buka lagi... Srh balik rumah.. Now dah 39w3d dr pg td.. Kul 9.. Sampai sekarang.. Baby hanya gerak 4 kali je. Normal ke? Atau apakah sy harus g hospital lagi? Takut jg.. Doktor or nurse mrh.. Asyik dtg hospital je..

2 Balas

it's okay kalau risau pasal baby and tak ada siapa nak marah kalau you are just concern about your baby. just go to the hospital

g je hospital sis.. die xkan marahnyee... sian kat anak dlm tu... semoga dipermudahkan segalanya...

4y ago

😥😥😔 Ok.. T.Kasih