kurang selera makan

Sy dah 13w 2d..kiranya dah masuk trimester kedua. Tp sejak masuk trimester kedua ni..kurang sgt selera mkn, sy tau kena tetap paksa makan..tekanan drh pun kurg. Mmg mcmni ke kalau dah masuk trimester kedua..sy ingt 1st trim je yg xselera mkn n alah2..bantu sy pls ?

4 Balas

Insya allah alahan akan beransur2 hilang. Cuba mkn buah2an ya sis

4y ago

Bertabahlah sis..saya pun sama. Demi baby paksa diri makan walaupun makan sikit2. Saya amal biji gajus, badam n kismis. Walaupun agak mahal tak mengapa sbb semua tu berkhasiat utk baby. Mungkin sis boleh try jugak