Kurang selera makan

Ada tak yang masuk 3rd trimester jadi kurang selera makan? Sy dah 29w. Makan nasi sekali je sehari masa lunch. Pagi dgn ptg makan roti je yang selera. Ada tak yang sama dengan sy? Knp ea jd x selera makan.. dah cuba jgk nk makan mcm2 tapi tetap tak selera. Kalau makan lebih sikit je terus rasa senak perut dengan angin 😔#1stimemom #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

alahan tu sis mcm trimester 1. sis cuba makan yg pedas2 atau masam kah mgkin membantu. paling penting jgn biar perut kosong.

Normal je tu sbb dikira alahan jugak. Tapi jangan biar perut kosong. Tetap kena makan.