.

Salam mummy n mummy to be semua. nak tnye, normal ke bila dah masuk 2nd trimester (14 weeks) jdy kurang selera makan? mase 1st trimester dulu asyik makan jeh tpy sekrg bila dah kurg mual2 selera makan pulak yg dah takde.

1 Balas

Wassalam. Ada juga yg macam tu. Berat naik okay tak sis? Teruskan amalkan pemakananan sihat dan seimbang, dan mungkin boleh cuba makan dalam kuantiti kecil secara kerap.

5y ago

berat bdn tak naik, last 53kg. nurse pon ade suruh naikkan berat bdn utk next fllw up. tpy selera mkn pula yg takde.... 😞😞😞