Selera makan

Korang, normal tak kalau makin lama kurang selera makan ? Dah nak masuk trimester ke 3 , tapi selera makan dah kurang 🥲

6 Balas

Samaaa sis. Saya ingat kan sebab saya xberapa sihat yang kurang selera makan ni. Rupanya normal ye 🥲 bnyak kali jugak xhabis makan. Kadang makan sikit tu dah kenyang dh. Tp cepat beno dia lapar balik. Sampai berat pun turun masa checkup minggu lepas 😅

Sama dengan saya. Selera makan saya berkurang. Tapi kerap lapar. Cuma kadang saya abaikan rasa lapar ni sebab tak selera tengok menu2 nya. Yang saya selera sekarang milo dengan biskut saja 😩

Same la sy pn selera berkurang.. tp mmg makan jgk.. jgn biakan berlapa..

Sama la dah takda craving and makan sekadar makan

sama mcm sy 32w..x boleh mkn banyak.ermm

normal