Tak minum susu

Sy dah 10weeks, tp tak boleh nk mnum susu. Nk muntah nnt. Klu Sy tak mnum takpe ke? Skrg just amek folic acid je

5 Balas

Sama laa saya tak boleh minum susu...tapi saya ambil HL yang chocalate punya...boleh kann...lagi satu nakk tanya kalau kita tak ambil ubat tambah darah ada effect tak pada baby...

4y ago

Ye ke...ok2...tq sis

Boleh, tp takut gigi mudah rosak n tulang rapuh kelak.. Cuba ambik dumber tenusu lain, mcm keju, yogurt, susu soya dsb..

Xpa aih sy masa anak first dgn anak kedua x minum pun susu..xlalu...alhamdulillah anak sy sihat semua..hehe

Nanti kalau betul tak boleh minum susu apa2, makan pil kalsium ye

same larh sy... sy x minum susu.. jd sy mkn pil kalsium...