Folic acid

Mommies, sy bru 5 weeks pregnant. Sebelum ni sy ad ambik folic acid. Tapi start semalam sy mnum susu anmun.Dalam susu tu tulis dh ada folic acid. Perlu ke sy proceed makan folic acid yg pill tu? Ke tak perlu sbb dh ada dalam susu?

3 Balas

Anmum.. Sy mnum anmum dri ank first n now preggy no 3 daa.. Ank2 sy kluar smue brat xsmpai 3kg pun awk n sy xde gdm..

Mcm sya even minum susu tetap jln folic acid jgk.

Sy pun stil continue folic acid even mnum da mnum Susu..

5y ago

Awak mnum susu apa ya? Sy mnum anmun. Tapi org cakap gula tinggi. Risau plak kena gdm nanti.