Folic acid dan susu dlm jarak dekat

Hi mummy..sy nk tnye..ad kesan ke kalau kite xjarakkan folic acid dgn susu? Sbb sy slalu lpas mkn sy telan folic asid then sy mnum susu..now dah 7wks..mohon pndapat mummy smua.. #firstbaby #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

Kalau mkn vitamin dgn susu, nnt vitamin xdpt diserap dgn baik oleh badan. Nurse saya suggest, pagi mkn vitamin mlm baru minum susu

4y ago

Xde kesan tapi nnt badan dan baby tak dpt vitamin yg cukup sbb vitamin xleh mkn bersama susu