kantung

Sy da msok 7week +.. normal ke scan tak nampak kantung lagi...?

11 Balas

#OLDPOST tak normal KECUALI awak tak tahu bila hari subur & persenyawaan berlaku. so boleh jadi persenyawaan lewat dari normal date cycle period. boleh tggu next 2 weeks utk repeat scan. 7 week heart beat pun dah boleh nampak jelas bagi NORMAL proses persenyawaan ( hari ke 16/17 period cycle) maybe agak susah nak paham tapi boleh banyakkan membaca..

Sy pun td scan masih xnpk apa2 .. so ramai yg kata itu normal.. sy bru 5 minggu so doc minta sy dtg scan balik lagi bila dah masuk 8minggu .. insyaAllah ..

Saya 9 week check pun sama.. Dr suruh dtg lg 11 week, lps check smua ok and saiz baby pun sama cukup 11 week msa check tu.. don't worry

try pegi klinik yg ad scan melalui bawah .. kalau dri bawah pun xnmpk jugak ,,,mybe sis mengandung luar rahim ..

Setau saya kantung tu dah nampak dari awal pregnancy lagi..

sy 8 week baru nmpk baby..sebelum ni scan xnmpk

same sy...7week to bila scan xnmpk kantung dn baby😔

ye ke ? sya 4 minggu dh nampk kantung 😊

3y ago

xsmua org sama sis...

klau dr bawah nampak

normal sis