Buka buku pink

Salam nk tnya klau scan bru nmpk kantung bole ke buat buku pink or memg kna nmpk janin n heartbeat bru bole buka buku pink?

3 Balas

Nak buka kat KK ke? Kalau KK the moment dapat tahu pregnant, boleh terus call atau walk in untuk dapatkan tarikh temujanji.

1mo ago

haah btl kt kk.. owh ok2..

biasanya 9 10w orang buka. tak terlalu awal, tak terlalu lewat. sebelum 12w

1mo ago

amin.. insyaAllah sy pon rasa mcm tu sb period sy memg teratur.. klau 8w xnmpk memg xjd la rasanya..

sye 6w da bukak buku even time tu bru nmpk kntung .