Blh Buka Buku Pink Ke

Sy da masuk 6 weeks aritu scan doc tulis mcm dlm gmbar.. Nk buat awal or tnggu 12 weeks bru buat buku pink

Blh Buka Buku Pink Ke
24 Balas

Knp doc tulis ancaman keguguran..sis ade bleeding ke?..buat awal lg bagus sis dpt dpantau..

4y ago

Xde la bleeding pn.. Tp aritu kencing kuar mcm period tu tp skli tu jela.. G jmpe doc dia kata gitu

Baik g Buka awal..supaya dok dan nurse boleh moniter awk...TAHNIAH..jaga diri

Sya pun baru 6 weeks tpi doc suruh buka buku n scan ari isnin ni..

saya 4w6d da bukak buku... tengok pada tempat kot...

Saya dah nk msok 3bulan bru buat.. 11w dlu buat

npe ancaman keguguran? ada bleeding or spotting ke?

4y ago

Biasa tu..diawal kehamilan...

Sy dkt 12 week dah tp appoiment 20/4 ni

Sya 11w bka buku pink..lmbt2 misi mrh

Dah boleh buka buku pink dah sis 🤗

Seblum 12w da boleh bt buku pink sis