pendapat

Sy cuma nk tnya pndapat mommy semua, ada x suami2 yg kje by shif? Sbb skrg bila sy pregnant, bila suami masuk kje ptg dan akn balik malam, suami akn balik rumah mak dia, so sy perlu berdikari sndiri ataupon kna ddk rumah mak sy yg berdektan dgn rumah sewa.. Kadang bila pikir balik terasa stress, semua buat sendiri, kerja drive sndiri, mabok pening sndiri, check up sndiri, plss positivekn sy sbb terasa down plk.. Maaf klo posting xde kna mngena dgn pregnancy

35 Balas

Saya Masa mngandung anak pertama ,suami mmg tkda kt rmh ,sbln atau Dua bln sekali baru dpt jumpa ,Masa tu suami Saya kerja kapal ,mmg selalu berlayar .. Saya periksa mngandung ,Saya Naik bas sorg², ..Masa tu tk pandai bawa kete lg ..nk mkn apa ,Saya pegi Cari sendiri .. tp dlm hati jujur ckp Saya tk sedih .. tk pnh rasa kecewa ,sbb Saya Tau itu kerja dia .. Saya kawin dgn sorg pelaut ,jd saya dh Tau risikonya mesti akn di tinggal².. Yg penting suami Saya selamat pergi Dan selamat kembali .. Masa ni kami duduk sendiri ,dedua jauh dr keluarga .. suami kuarga kt johor ,Saya kuarga kt srwk .. Tips buat sis , pikir yg baik² sj sis .. jaga kesihatan sis Dan kandungan . Klo sis Rasa down ,jgn layan perasaan tu .. buat sesuatu yg sis suka .. zaman skrg untung ,bosan tgk tv ,blh buka YouTube .. zaman Saya dlu klo bosan ,jwpnya baca buku yg sama je lah ..sampai blh hafal isi kandungan buku tu??