pendapat

Sy cuma nk tnya pndapat mommy semua, ada x suami2 yg kje by shif? Sbb skrg bila sy pregnant, bila suami masuk kje ptg dan akn balik malam, suami akn balik rumah mak dia, so sy perlu berdikari sndiri ataupon kna ddk rumah mak sy yg berdektan dgn rumah sewa.. Kadang bila pikir balik terasa stress, semua buat sendiri, kerja drive sndiri, mabok pening sndiri, check up sndiri, plss positivekn sy sbb terasa down plk.. Maaf klo posting xde kna mngena dgn pregnancy

35 Balas

Saya suami keje seberang tambak... memang kene bedikari lebih sikit.. tarih b'Salin 15/5... sehari sblom bsalin gi kk bwak kete sdiri... nak tengok kiri kanan pon dah susah... tp sbb anak gagah kn jugak lh diri ni... mlm tu lepas buka puasa dah 1/2 jm sekali sakit cll suami masih kat kastam... tahan sakit smpai pkl 10... suami sampai terus gi hospital... pkl 3 tahan wat 7am masuk bilik b'salin... pkl 9.15 anak slmat lahir.. ?