pendapat

Sy cuma nk tnya pndapat mommy semua, ada x suami2 yg kje by shif? Sbb skrg bila sy pregnant, bila suami masuk kje ptg dan akn balik malam, suami akn balik rumah mak dia, so sy perlu berdikari sndiri ataupon kna ddk rumah mak sy yg berdektan dgn rumah sewa.. Kadang bila pikir balik terasa stress, semua buat sendiri, kerja drive sndiri, mabok pening sndiri, check up sndiri, plss positivekn sy sbb terasa down plk.. Maaf klo posting xde kna mngena dgn pregnancy

35 Balas

be strong sis. sis boleh. saya mengandung anak first, husband kerja offshore. sy drive sendiri gi kerja, klinik, shopping beli brng masak, buah, sayur dll, scan semua. tapi i excited dgn baby. cakap dgn baby, dengar lagu2 happy. saya punya happiness saya create sendiri, sebab offshore tak boleh call often jugak. tapi video call mlm lepas dia habis kerja. Be happy sis, baby ada dgn dis, sis tak seorng diri. 😍