pendapat

Sy cuma nk tnya pndapat mommy semua, ada x suami2 yg kje by shif? Sbb skrg bila sy pregnant, bila suami masuk kje ptg dan akn balik malam, suami akn balik rumah mak dia, so sy perlu berdikari sndiri ataupon kna ddk rumah mak sy yg berdektan dgn rumah sewa.. Kadang bila pikir balik terasa stress, semua buat sendiri, kerja drive sndiri, mabok pening sndiri, check up sndiri, plss positivekn sy sbb terasa down plk.. Maaf klo posting xde kna mngena dgn pregnancy

35 Balas

Sy p keja pon drive sndri sis. Pegi setgh jam. Balik dkt 2jam.jem punye psl. Sbr je la. Bab teman p klinik tu, kalau husband sis ada waktu checkup tu, mtk la dia tman. Sekali sekala pon xpa. Tp kalau dh teman pon, jgn la ddk kt ruang menunggu bg ibu mengandung. Kesian kami kena berdiri. 😅 Tp biasa la preggy ni emosi je. Sikit2 rasa sedih. Jgn sedih2. Nti baby sedih