Tanda Hamil

Sy check upt positif, kalau ikut cycle period, kandungan baru 6minggu 2hari.. 30mei aritu sy gi hosp sbb ada bleeding sikit, doc kata normal sbb baru nak melekat, cuma kantung x nampak lg.. doc suruh dtg lg 6minggu.. masa check tu, fibroid sy yg sebelum ni 2.8cm je, tp makin membesar jd 6cm dah, mungkin sbb hormon.. so doc suruh monitor sendiri je jgn ada bleeding sebelum next appnmnt.. Soalan sy, normal ke kalau time mcm ni xde rasa tanda2 hamil? 2minggu sebelum ni ada jugak rasa mual2 sikit, xde selera makan, rasa mcm nak demam, suhu badan panas, asyik ngantuk n cepat letih.. start 2 hari lepas, semua tanda tu mcm dah hilang, cuma perut buncit & cepat lapar, tp bila check upt still positif.. Risau nak tunggu next chekup lg 2minggu..

1 Balas

saya kena bnda yg sama juga tapi fibroid saya 5cm , doc akan pantau kita sllu..jaga makan yaa jgn mkn bnda yg berlemak semua