Period lewat 2 bulan

Hai semua. Nak tanya, mcm saya dah lewat 2 bulan period. Bila check upt, -ve.. dah 4 kali sy check masih -ve.. pergi klinik doc ckp tak nampak kantung lg. adakah saya pregnant tp tak nampak kantung lg atau hormon tak normal? Perut rasa sakit mcm nak period tapi tak pun. Tp bdn jadi cpt letih, kejap2 nak baring. Kepala pening. #ingintahu#firstbaby

5 Balas

mcm sy 3 bulan tak period, then pegi scan rahim takde masalah apa2.. pregnant pon tak. doktor bagi ubat stabil hormon. then bulan yg ke 4 baru datang period.

kalau check masih negatif kemungkinan masalah hormon. kena rujuk dr sakit puan untuk check dgn lebih mendalam

Kalau dah 2 bulan should be dah nampak kantung at least. Cuba minta doc buat scan tvs.

Boleh juga buat tvs scan sis . Semoga dipermudahkan 🤍🤍

masalah hormon tu