nak tau..

Sy observe dr pagi tdi psl discharge sy..ptg tdi ms kje,klua tompok dark coklat..lps tu,tuka pantyliner,nmpk plak drh merah skit..tgu2,kot period..xde klua ape2 dh..skrg prt rse xslesa,rse mcm nk period..tp lendir2 coklat je yg klua mse kncing td..cmne ea..1st time cmni..skg tgh pakai pantyliner..nk observe lg..ade ke spe2 yg cmni?delay 6hari..cx upt ptg td -ve?

1 Balas

Tanda hamil mungkin rasa macam period juga. Cuba check upt masa waktu pagi, first thing lepas bangun tidur.

5y ago

Yke sis?esk pagi la sy cx..klu -ve jgak.bserah jela...xmo tllu mgharap..nnti kcewa xblh bincang sy ni😫