Suntikan depo (perancang)

Hi. Sy bru lepas bsalin czer. Bila sy boleh cucuk depo ye. Sakit x?? Puan2 prefer ambik perancang ape ye selain kondom?? Thanks

16 Balas

pernah depo. 2 kali je pastu dah stop ambil. period mula2 tak teratur,lpastu darah keluar sikit2.. takde nafsu nak bersama langsung, kering,..xsesuai dgn sy.. bila dah stop, ambil masa juga nak recover.. skrg bru ok balik.. guna kondom je.. ikut bdn juga sis.. kalau nak depo try dulu.. mana tau serasi dgn sis. .pada sy xsakit..