perancang depo

hye mommies.. nk tnye pengalaman yg amek perancang depo.. ada x first cucuk lepas tu period nya lama dan akan stop masa bila ye? then continue x cucuk yg ke 2?

1 Balas

kalau lebih 15hari tu mmg x sesuai ngn tubuh sis. klau darah x berhenti juga better sis ambik ubat berhenti darah kt swasta. pngalaman sy prnah kena dh smpai 3bulan drah nonstop sbb asyik pikir darah akan stop 😅 kalau sis g kk mungkin nurse akan suggest tukar perancang.

4mo ago

lepas ambik ubat stop darah sy tukar ke pil desolon. ssuai je ngn sy, tp sbb tekanan darah slalu tinggi tukar ke noriday. mase gune noriday kaki sy slalu rase lenguh d bhagian paha. sy pon stop la. sempat setengah tahun bulan lepas disahkan pregnant dh 😂