#perancang #depo #suntikan #inject #breastfeeding #susudrop

Hi,sy nak tanya..ada tak yg ambik perancang depo,susu badan masih ok dan banyak?sbb ada yg cakap,perancang depo boleh kurgkan susu badan,ada yg ckp tk mganggu?emm,sy sblm ambik percang,mmg susu banyak sgt2,mmg terpaksa pam..tp lepas ambik depo,susu smakin drop..dh mcm2 ikhtiar sy buat utk tambah kan susu,smua nya tk menjadi..

1 Balas

saya cucuk depo susu terus drop . nasib anak nak susu formula dlm botol padahal dari lahir fully bf tak pernah guna botol . dia sempat susu badan 3bulan je ermm ibu nya yg down sebab dah niat nak bagi 2tahun tapi punca depo 🥲

4mo ago

samaaaaa 😭😭😭,skrg mmg bagi susu formula,tp masih cuba lg bnykkan susu bdn wlaupun smua tk menjadi😭