Perancang keluarga/ inject/depo/suntikan

Hi,sy nak tanya..ada tak yg ambik perancang depo,susu badan masih ok dan banyak?sbb ada yg cakap,perancang depo boleh kurgkan susu badan,ada yg ckp tk mganggu?emm,sy sblm ambik percang,mmg susu banyak sgt2,mmg terpaksa pam..tp lepas ambik depo,susu smakin drop..dh mcm2 ikhtiar sy buat utk tambah kan susu,smua nya tk menjadi..

1 Balas

die atas badan seseorg juga. mcm sy mmg susu ok je xde prubahan. klau sis rse nk mnyusu lg, blh try bertukar ke pil.

7mo ago

okay awk..terima kasih ye😊