kaki bengkak

Hi sy bru blk dr kkia...dh 39 weeks...kaki bengkak teruk ....tp stkt ni xde simptom 2 preklempsia cuma nurse kk suruh jaga2 ....lps tu berat naik plak....normal ke tu?ptt brt trn kan kalau dh dkt due...edd sy 13/7...sape2 ade prob mcm ni...buat sy risau plak...cuma lps ni doc suruh pantau bp hari2...

2 Balas

Brat naik je dkt edd tpi xnaik bnyk..Klu naik bnyk tkt drh tnggi je suspect..Tu suh ambik bp hri2...