kaki bengkak

Nak tanya.. Normal ke lepas bersalin kaki bengkak? Sbb kaki sy ni skrg bengkak, time pregnant xde bengkak tp lepas bersalin kaki sy bengkak 😔 knp ye?

5 Balas

sy pun dlu cmtu. Mintak suami urutkn guna mintak kelapa dara baru elok kaki sy. Pstu pstikn sentiasa lunjurkn kaki kalau ddk.

kaki sy pun bengkak jugak, sy sapu minyak herbanika nonaroguy pastu pakai stokin alhamdulillah makin surut dh bengkak

Xbole gntung sgt kki tu.. tido kna tinggi kn bantal.. pkai stoking..nk dduk psti kn kki ada alas utk menampung..

Saya jugak jadi macam ini sebelum bersalin tak bengkak sekarang lepas bersalin bengkak takut Pula rasanya 🥺

1w ago

Kaki sy pun bengkak.. awak punye kaki da ok?

Saya pun alami masalah sama, kaki awak dah ok?