29 weeks pregnancy

mase 28 weeks hrtu doc kk scan kate buah bby ade bengkak ckit sblh kanan...lps tu refer hospital pun ckp benda sama....n utk detail scan kbykn swasta dh x terima kalau 28 weeks ke atas...monmy risau.....wpun doc kate kdg2 bby boy bleh jd mcn tu....sape ade experience mcm ni...mommy pun 1st time tau ade prob mcm tu ...help!!

2 Balas

Baby sy pn jd tp dpt detect lps dh lahir.. Pas rya ni kna operate.. Jgn rsau yg ni bnyk bby kna.. Just buat skit je pstu trs ok

5y ago

Yg lepas operate tu ke

ok x kalau berpuasa kalau mcm ni?