keguguran

Sy baru scan 3D tdi, nampak bby 6weeks.. tapi mungkin akibat bjln jauh & makan pedas so ada bleeding sikit. X sakit perut lg.. ada sesiapa yg ada pengalaman? Bby ok ke? Besok bru p klinik check..?

1 Balas

Oh..awl juge ea sis scan 3D..biasa org buat ultrasound scan biasa je😅.. emm... Bykkn rest ea sis..awl kehamilan ni jgn lasak sgt..jgn byk sgt berjln or brdri lm2....jgn mkn trlalu pedas sgt.. sbb ada spruh org rahim dia kuat ada yg x.begitu juge bdn..stiap org adalah berbeza.... Jd kena beware d awl kehamilan ni smpaila dh msuk trismeter kedua juge msih kena jg2.. ... Pape pn doa sy tuk sis.. mg Allah pmudahkn segala urusan sis... Dan sntiasa d bwh lindunganNya..aamiin

4y ago

Alhamdulillah