perut besar macam nak bersalin

Hi... Sy baru nak masuk 8bulan ni..tapi orang tengok perut macam dah nak bersalin, macam tengah tunggu due date.. Ada yang macam sy ke? Sebab ikut berat still under control. Takde naik mendadak..normal je.. But masa pergi scan doktor cakap air ketuban lebih...so dalam berapa hari ni dah control makan dah..

1 Balas

Doakan yg baik2.. Nnt ok la tu.. Perut bsr mmg la. Dh 8bln kan. Jgn dgr ckp org. Tu yg buat stress tu..

5y ago

Selalu doa yg baik2..Tak stress..okay je..janji baby sihat..aktif dalam perut..thanks ya