Emosi

Lately ni asyik rasa nak menangis macam takde sebab. Orang cakap kuat² pun jadi terasa hati. Dah try nak control tapi kekadang mengalir je air mata.

2 Balas

pembawakan la tu sis.. sy nie pun kdg kuat marah.. klu tgk cite tu manjang sedih je.. hehe... erm.. inshaAllah xlama lg ok.. igt bby je.. nti bby kuat ngis cmne.. haaa.. ms tu kite blh kawal perasaan.. hehe.. inshaAllah

5y ago

kan.. mmg die jdi mangsa.. masalahnye hubby pun kekadang ade pmbawakan die.. adess.. haha

pembawakan tu sis. Sy dl mcm tu lah. Skrg anak sy sebijik mcm perangai sy masa mengandung.. manja sgt.Kejap2 nak nangis jee.. adeii

5y ago

insyallah