Cerai bedung

Sy agak stress bila anak asik tidur perlukan bedung dan buai. Sekarang dh 8 bulan. Awal awak nk tidur mesti kena bedung dan buai. Tk reti tidur sendiri. Kalau mengantuk sanggup tahan mata. Sy ikut mcm mcm org ajar. Tetap sama. Kadang malam tertekan sgt, bila mak sy asik ckp "kau tknk ajar dia cerai bedung ke? Susah nk bawak berjalan mcm ni" sy smpai paksa anak sy tidur smpai sy teremosi. Tk pasal anak sy pun kena marah. Tertekan sgt.

8 Balas

anak sye pun tdo buai.. nak bg tdo katil tu boleh tp mkn mse.. baby akan golek2 dlu bru la tlelap.. memg lamaaaa nak tggu tlelap tu.. slalu bg baby peluk bantal, posisi mngiring.. klu nak mula ajar anak tdo katil, mula2 msuk buai dlu.. agak2 nak tlelap/mamai2 pindahkn kt katil trus.. bley tepuk2 utk bg baby tdo..