Baby Sembelit.. Minta Bantu.

hi.. sy ade masalah yg x selesai lagi.. Baby sy nk masuk 2 bulan, kena sembelit minum susu formula s26. dan dia de problem. kembong.. refer doc.. doc bagi similac comfort tu..ni ari ke 3..masih sembelit walaupun dah tukar pd similac. adakah similac x sesuai atau susu ape yg boleh atasi. masalah ni? kesian baby.. before ni minum friso comfort, xnak minum sbb likat.. dutch baby.. kembong, berkahak, lactogen najis lendir, enfalac sembelit juga.. buntu dah.. kesian ke baby.. susu badan pula, baby lgsg xnak..last hbis cam tu je pam.. ?.. kalau de suggestion susu formula apa, inform sy.. ??

2 Balas

Dupro 1 infant sis dah cuba?

5y ago

belum cuba lagi.. td doc bg novalac easinova.. dupro 1 untuk sembelit ye?

Cadangan , sis cuba mengurut dgn bidan. Dulu anak saya sembelit teruk umur sebulan , lepas mengurut dah baik .