Dilema Susu Formula

Hii mummy.. Ada tak mummys yg bagi baby FM susu Formula... Anak sy start lahir dah minum susu friso... Baby Sy ada masalah sembelit.. Mula2 minum baby ok jer popo... Start umur 1bulan 2minggu mcm tu dah start sembelit... Sy dah try tukar Snow tp baby muntah2.. Lepas tu tukar similac dia cerit berit.. Now minum semula susu friso.. Sbb baby mmg suka susu tu n berat badan pon sgt ok.. Skung 2 bulan berat dah 2.8kg.... Tolong mummy ada cadangan x...

2 Balas

susu formula mmg kena try and error

5y ago

Yeke... Saya pon xtau nak tukar susu apa lagi.. Sbb adik saya ckp enfalac tu pon sama gak.. Anak dia pon popo keras.. Dio pon mcm saya smpai harini tukar2 susu

Sis guna friso tu baby ok?