Keluar darah di awal kehamilan

Sy ade cek pregnancy test lebih kurang pukul 7pg result double line tp pudar, lepas tu hari yg same lebih kurang pukul 9mlm keluar darah coklat.. Esoknya sy ke klinik swasta utk scan, doktor sahkan sy hamil 5w1d tp bile doktor scan xnampak ape pon berkemungkinan sbb masih baru doktor kata.. Sampai ke harini sy masih keluar darah & banyak mcm period.. Ada ke mommies yg berpengalaman mcm ni? Sy jd takot & risau..

Keluar darah di awal kehamilan
1 Balas

bahaya tu . klu kluar drah mcm period tkut gugur atau kndungan luar rahim .better pegi klinik atau hospital..