Keluar darah mcm period

Hi semua. Saya first pregnant. Dah 13w6d .Nak tanya bahaya ke tak kluar darah merah? Mcm darah period hari ketiga. Sebelum ni saya keluar spotting coklat seminggu lebih. Dan bru jumaat lepas saya ke hospital untuk cek up. Alhamdulillah baby okay. Cuma doktor ckp threatened misscariage. Dri hari jumaat smpai ke harini tkde dah kluar spotting coklat tu. Tiba2 ptg tadi kluar darah merah . Perut pon sakit on off mcm senggugut . Sy ingat kalau esok dah berkurang darah tu sy nk ke klinik swasta utk scan je. Kalau masih byk sy ke emergency. Ade tak mommies yg sama mcm sy? #pleasehelp

1 Balas

terus pegi emergency. xyah pegi klinik. bleeding during pregnancy xnormal. pegi sekarang lagi bagus. threatened miscarriage ni, kalau bby xde dkt laluan still boleh diselamatkan lagi. bwk buku pink sekali.