Susu botol

Sy ada masalah..baby sy br umur sebulan..susu badan sy sedikit menyebabkan baby xkenyang then sy menyusu campur bf dan susu formula.. masalah besar bila baby sy slalu mnolak bila susu guna botol..cam2 jnis botol n puting sy dah cuba.. skrg nie sy guna tommee tippee puting plg lembut n botol jnama pigeon, boleh la dia mau jgk minum tp still xsuka.. tolong la selesai masalah sy

1 Balas

baby saya pun begitu, saya minta suami/nenek yg beri. kemudian tinggalkan sehari minum susu botol. sy tak tunjuk muka kat baby. skg nie dah ok guna botol. kalau saya yg susukan, buat posisi baby hadap ke breast tapi beri botol.

3y ago

owh..blh cuba.. terima kasih ye