5week Pregnant...

Sy 1st time pregnant, nk tnye awal2 pregnant mmg xde rasa apa2 tindakbalas di perut ye? Tp perut dh buncit sikit.. ??

9 Balas

1st trimester slalunya rasa cramp, keras tak selesa je. Masuk 2nd best! Dah dapat rasa dia gerak, baby bump pun dah nmpk tapi depends juga tengok badan individu 😉

5y ago

Dah 18weeks😉 Goodluck ya sis! Jangan lupa jaga diri and baby ❤️

Sma la.. Cheq dah 10 minggu tapi perut kalahkan org mengandung 20 minggu... Nurse sampai hairan... Perut besar sangat... Terima je la

Sama dengan saya tp dh 6 week. Bile petang je rasa pening2 time balik kerja. Mlm rasa perut kram tiba2. Moga dipermudahkan 😍🤰

5y ago

Aminnn moga dipermudahkn..

kalau sy akn rasa sakit bhgian ari2..memulas mcm senggut

5y ago

Oh saya ingat tak normal, normal la ye. Saya pun alami tu juga..

Awal lg awak

Awal lagi sis. 🤭

5y ago

Hihii excited la 1st time preg 🤭

Awal lg. 😁

5y ago

Hehee kita 1st time preg, rse excited sikit 😂

Normal tu sis sebab awal lagi. 😉

Klu sy rs cramp skit..pastu kembung dan bila baring mengiring rs mcm berat je perut mcm ada benda kat dlm...

5y ago

Kita sma.huhu