Perut cramp masa pregnant

hai mommies..nk tnye brp lama perut akan rasa cramp ye masa awal kehamilan..sy pregnt dh sebulan still rasa cramp smpai sekarang..tp xde bleeding

4 Balas

Kalau mild cramp tu biasa, baby tengah membesar memang akan rasa macam tu..tapi kalau cramp lagi sakit dr normal senggugut , better cepat2 consult dengan doc

4y ago

Sya baru seminggu perut mcm senggugut sakit berat ngan selalu gerak tandas.

sama dengan saya sis tapi saya tiap² malam sakit cramp tuh . smpai nak gerakkan badan pun sakit . normal ke ye ? saya dh 5w5d

Normal je sis. Tuh tanda rahim nk mengembang. Selagi tkde bleeding or spotting everything is normal

Dh berapa minggu?