Saya 1st time pregnant 7w dan perut buncit berlemak mcm mana cara nk kempiskan perut? Sgt tak selesa

Nak kempiskan perut berlemak dan buncit pregnant 7w

2 Balas

kurangkan makanan/minuman bergula & buat plank. plank selamat semasa pregnant selagi perut tak begitu besar

2y ago

Terima kasih info ni.. Means 7w pregnant pun selamat lah ya... Thanks tips.. Blh amalkn

same..saya 5w da mcm 5 bln rsanya😅sblm ni mmg buncit..perut da naik 2 inci skrg😅

2y ago

Sama lh dgn sy.. Sgt x selesa kan, fikir nti klu perut dh mkin membesar nti Lg besar lh perut ni sbb tu nk cut lemak kt perut ni.. Jd, bila bby membesar kita pn selesa