saja share perasaan

sy 19weeks, ada tak moms kat sini mcm sy yg asik risau baby dlm perut ni ok ke tak hm sbb belum dpt kira kicking tu semua jadi risau je if baby tak ok tp sy tak tahu

17 Balas

Itu normal, sbbtu awal2 trimester pertama dulu sy byk kali pergi scan sbb tak rasa baby tendang lg kan. So tertanya2 baby ok ke tak

sy baru 4 week pom risau gak sis..huhu.. insyaallah semoga kandungan kita semua selamat dan sihat sempurna..amiin

Kira kick waktu 28w keatas. Xpyh risau. Normally 20w+ baru ada rasa geli2.

2y ago

Biasa je tu. Nanti dh nk smpai 28w u will recognise the kick ☺️

sama sis.. sya pon mcm sis. asyik risau. mcm mne baby dlm perut. ok ke x

Anxiety saya mencanak sejak preggy ni..skrg cuba kawal

jgn risau..baby ok je tu..

normal