baby kicking

Sy dh 28w dh start kira kicking.smlm aktif baby kicking. Hari ni mcm slow je rasa ade kicking kuat sikit tp mcm risau pulak..bila sentuh borak2 keras je perut..baby tdow ke atau mcm mana..

6 Balas

Sy dah 30 w....mmg ssh beza kick sm mngeras...asal bby gerak..InshaAllah xda mslh...jgn langsung xda gerak..cepat2 g hosp

5y ago

Oraite tq dear..xde lah rasa risauu sgt😍

Hi sis..normal..tmbh fasa sekarang baby dh ad time tidur yg dia selesa..janji ad pegerakkan..kalau sis makan dia akan respon

5y ago

Ohh patut lah kdg2 senyap je...tp ade td ase baby gerak n keras..lega ade info dr dear.tq🤗

Sama la dear. Sy 29 weeks. Siang2 mcm kurang. Malam n pagi2 aktif. risau jgk sbb kena start kira 9pagi kan.

5y ago

Tul kn dear .xde lh isauu kalau xde kicking kuat

Saya isnin baru jmp kk... Mesti kne kira dah sbb 29w dah... Semoga kita semua x stress taw

4y ago

sometimes ade confius jgk mne 1 rse bby berpusing, mne 1 bile baby menendang.. 😅

itu bende biase sis..kadang2 baby tdor klau dia x tendang...dia pon perlu tdor jugk untuk perkembangan dia

5y ago

Ye ke dear.risauu jgk sbb kene kire kicking dia kan..apa2 tq bg tahu dear😍

ye..klau x cukup 10 kali dlm mase 12 gi hospital terus tau...

5y ago

Ok baiklah