Scan di KK

Sy 13minggu.. korang appointment dkt KK berapa kali scan ya?.. dan apa je doc tgok semasa scan selain jantina, ukur size.. apa perkara penting kita perlu tahu semasa scan?.. semalam sy pergi app KK, tp nurse kata x pyh jumpa doc jdi x ada buat scan la. Dan sy ni risau terlebih baby sy ok atau tidak.. jadi boleh ke sy scan dkt swasta utk tahu keadaan janin?..sbb nurse kata xboleh scan bnyk kli.. tapi yg sy lalui skrg perasaan terlalu risau sampai stress sakit kepala fikir.. Maaf sy ada anxiety 😔

8 Balas

scan bnyk kali dibleh kan sbb sy ade tnye nurse xde maslah pon nk scan bnyk kali kalau ade wit lbh