Berapa week scan yg KK nak ?

Sy dah dpt appointment dkt KK, buka buku pada 12week. KK minta scan baby berserta document lain.. selalu nya scan yg ke berapa week kamu bagi dgn KK ya ? Sy lupa tnya nurse pla hari tu.. #firstbaby #1stimemom

6 Balas

Better bg scan yg dah nmpak janin or heartbeat or yg awak rasa mcm comel je, sbb kk susah nak scan, awal2 tu diorg refer yg kita penah2 scan sbelum ni. Tapi better yg dh nampak janin tu la, tak kisah week berapa.

sya xscan pn..kat kk baru scan..kna bebel jgk ngn nurse,tp Alhamdulillah..baby baik2 je dlm perut mummy

sy bagi je semua scan yg ade..nnt nurse kepilkan dekat buku pink kita jugak..dorang X simpan pon

Sy 3x scan. Bila buka buku bagi je semua. Nt nurse akn attach dalam buku pink

Biasanya kk akan mintak scan yg latest yg kita pernah buat

3y ago

Nak senang bagi je semua gambar scan pun boleh. Diorang tak simpan pun. Dia akan tampal dlm buku pink kita jugak nanti

sy bwk scan masa 6w..scan masa nk confirmkan upt 😊

3y ago

scan tu je yg ada masa tu..sy bukak buku masa 9w 😁