Jenama susu tumbesaran anak yang mana satu pilihan anak anda sekarang?

Voice your Opinion
Similac Gain Plus/Kid Gold
Pediasure
Enfagrow
Friso Gold
S26 Gold

808 respon

39 Balas

tdk trsnarai..ank mnum fm start 3bulan,cmpur bf n fm..start umr dio 8bulan trus xmnum fm..smpai skang mlekat bf shja..xpi bg fm jns susu xjln,rsa vanilla n madu pown xjln..trus bg susu kalsium jns coklat bru mnum smpai umr dio 3thun..

Tiada dalam senarai jadi saya pilih similac. Sekarang Anas campur minum susu Dutch baby. Dulu masa kecil, Anas pernah minum Similac. Cuma saya tukar ke Dutch baby kerana harga lebih berpatutan #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sebenarnya saya dok pakai susu mahal².. jadi saya hentam ajer laa jawabnya..

Dutch baby, semua anak2 saya pakai susu ni sesuai dgn mereka.

Similac intell pro #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Aptagro #TAPSupermoms #Tapactiveusers

ank msih mnyusu bdn🙈😅✌️

tidak berpengalaman

susu cap gantung