susu ibu mengandung

Susu tepung yg mana lbh bgs utk ibu mengandung dan baby dlm perut..sy memang slalu minum anmum perisa chocolate, tp ada jg sy tgk mummy2 post ada yg kata susu anmum tggi gula,tp slama sy minum susu tu so far ok bt sy,jd sy nk tanya susu yg mana para ibu2 rasa lbh baik ya???

3 Balas

Susu mengandung tu ikut penerimaan badan org juga, klau kita minuk anmum tu ok, okay la tu, jgn risau, sy pun minum susu perisa coklat

Sye pon minum anmum mse preggy ank 1st.. Elok je siht kluar

Saya pun mnum susu Anmum perisa coklat..