Susu anmum

Hi,ad x yg mcm sy?? Sy xngam minum susu anmum, berat sy naik smpai 3kg dlm msa sbulan..😅😅smpai kene minum air gula...result normal je..Doktor sruh stop dh minum susu anmum..doktor kata susu anmum bnyk gula..😅😅sblum ni memang sy dh google dan tngok feedback org rmai..rmai yg complain kata susu anmum bnyk gula..tpi husband dh belikan susu anmum terpksa la sy minum..xsmpai hati pulak dan berharap xde msalah bila minum susu ni..hehehhe tpi susu tu xngam dgn sy..😂

4 Balas

xngam tu...alahan ke sis ??😰 sbrnya anmum xdigalakkan rata2 klinik ..cumanya, klau sis kontrol makan...bole sja mnum anmum.🙂 klau anmum smemangnya mbawa mudarat, mesti kkm dah ban...tpi jika xkawal makan sharian, minum anmum pula..mmg berat mudah naik...sis tukar kepada anlene...👍🏻👍🏻👍🏻

Sy sblm mngdung mmg mnum anmum.. Lpas dh mngdung sy xmnum dh sbb tkot kna kncing mnis.. Org ckp ssu anmum tggi gula..ap jnis susu sy xmnum.. Sy mnum jus buah shj tpi make sure less sugar 👌👍

betul...susu Ni elok utk gdm

susu anmum mmg tggi gula